2020-08-18 07:32:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A pénzügyekben szerencse, a magánéletében kedvezőtlen fordulatok várhatóak

Napi horoszkóp augusztus 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Az Oroszlánban járó Hold eltökéltté teszi, és ez bizony a munkahelyi teherbírásán is meglátszik. Könnyedén megoldja azokat a problémákat is, amelyek pár napja még komoly fejtörést okoztak. Ma mindenkit elbűvöl lenyűgöző humorával és lendületével.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Végre bebizonyosodik, hogy ha valamit, az érzéseit egészen biztosan nem kell újragondolnia… A munkahelyén egyeztesse a kollégákkal, mikor venne ki szabadnapot, nehogy keresztülhúzzák a számításait!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha megbízna mások szakértelmében, gyorsabban menne a munka, és több ideje jutna magára, illetve a kedvesére! Családi élete sajnos nem zökkenőmentes, de egy-két dolog tisztázódhat ma...

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyén ne vállaljon mindent magára, bátran vonjon be másokat is a feladatokba! Ha párt keres, mozduljon ki otthonról: jók az esélyei az ismerkedésre, de a sikerhez az ön aktivitására is szükség van!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A magánélettel ellentétben a munkában önmaga számára is megmagyarázhatatlan könnyedséggel veszi az akadályokat: nem akad fenn a létükön, hanem magától értetődő természetességgel megoldja őket.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érdekes nap ez a mai: egy jó hír nagyon megörvendezteti, de aztán jön a feketeleves, és kiderül, hogy mégsem alakulnak olyan jól a dolgok… Ha válaszút elé kerül, beszélje át a döntést egy megbízható kollégájával.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Munkafronton nem tudja, mit tegyen? Akkor inkább halassza el a döntést! Nem érdemes ma konfrontációba bocsátkoznia, mert ellenfelei hamar lesöprik az érveit... Keressen kompromisszumot az üzleti ügyekben is!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nehezen veszi rá magát a munkára, pedig ma érdemes lenne szorgalmasnak mutatkoznia. Néhányan árgus szemekkel lesik, mivel tölti az időt. Este boldog lesz, hogy maga mögött tudhatja ezt a munkanapot!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A pénzügyekben szerencse, a magánéletében kedvezőtlen fordulatok várhatóak. Remélhetőleg nem tartott egyszerre több vasat a tűzben, mert akkor most biztos a lebukás!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy barátja meglepő kéréssel fordul önhöz. Ha túl nagy összegekről van szó, akkor semmiképp ne menjen bele a dologba: tudja, nem érdemes az üzletet keverni a barátsággal! Az is lehet, hogy a párja áll elő egy családi vállalkozás ötletével. Ezt viszont érdemes megfontolni!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Elfeledkezett egy számláról, vagy intézni valóról, és ma jön rá a tévedésére. Sajnos a hivatali ügyintézés ma sok bosszúságot tartogat, pedig nem lehet tovább halasztani a dolgot. Pénzügyi veszteségre is számíthat.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Hosszú idő után ismét előkerül egy barátja, akivel lesz esélye tisztázni a vitás kérdéseket. Ön nem szeret haragot tartani, úgyhogy őszintén örül, ha sikerül békésebb vizekre evezni a beszélgetés során.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: